diumenge, 28 de desembre del 2014

M'ha tocat una panera de Nadal!!!



I sí! Fa uns dies ja vos vaig anunciar un dels plans més xulos per gaudir de Palma, i de la vida del barri més creatiu, Canamunt, Almacén de Salazones va ser una realitat d'un parell de dies on es va poder gaudir de la botiga efímera, el brunch, vermuts, betlem vivent, música amb bombolles de sabó...

Ja vos vaig dir a una de les publicacions en que consistia per tant no repetiré continguts (llegiu aquí,fora pardaleria...) per tant aniré per feina, vaig poder visitar la botiga efímera i hi havia regals hiper creatius a bon preu, i a més són d'aquells detalls que et fan quedar molt bé!










I em declar fan,fan multiplicat per mil.... de...



I aquesta és la panera que em va tocar... sembla tongo, tongo del gran però no ho és, ja que na Candela de Miteta em va vendre el número...i resulta que tenia el 710! 


I aquí teniu el concert-betlem vivent a càrrec de n'Antonia Camia,na Clara Ingold i na Llesteta, que feia una bondassa!!!


Fins aviat...salut i molts d'anys!!A veure si els reis em duen una càmara nova que caresc de tota logística bona per fer publicacions condretes! 

Gràcies a tots per la panera, no em pensava mai que em tocaria (aquestes coses no em solen passar!!) tenc un trosset de cada un dels protagonistes de la botiga efímera la qual cosa em fa molt feliç!

divendres, 19 de desembre del 2014

Quin Festivalet!!!



Gairebé fa una setmaneta que vaig assistir a una fira on es conglomerava la crème de la crème del disseny independent, dos-cents stands carregats de petits i especials projectes, tots plegats, feien del Museu Marítim de Barcelona un espai molt especial on quedaves fascinada a mida que anaves passejant.

Hi vaig poder trobar tota casta de productes, des de bijuteria fins a plantes de cactus, llana, conserves,tèxtil entre altres... fins i tot hi havia representació canamuntera (conegut barri de Palma), quina emoció quan vaig trobar-me a l'entrada a n'Antonia Camia i a na Rosemary sobretot perquè quan varem entrar toparem amb l'stand de Sr. Ferrer i vaig poder saludar a na Tina Codina i en Miquel Ferrer que presentaven els seus originals articles de papereria i més endavant a Miteta també del mateix barri! 

A veure si espavilam, ja que a vegades anam a grans superfícies i ens conformam en comprar tot el que es duu sense cercar alternativa possible sense pensar que hi ha persones que fan objectes únics i realment genials pel mateix preu o semblant, a més creant peces que cal conservar ja que són de gran qualitat pel que he pogut observar, vaig poder comprar unes cosetes que anaven des dels 3€ fins els 22€, és cert hi havia coses més cares,però el que vull dir es que a vegades ens anam a les botigues low cost i ens gastam les mateixes quantitats per comprar objectes fets a l'engròs i sense cap valor artístic.




















Alsa aquí!!!! Na Tina que em tenia preparada la meva postal nadalenca! Vull puntualitzar que el seu lloc va entrar dins el ranking dels 5 millors del Festivalet i no m'extranya!!


 Au idò! Ja he acabat per avui, estic molt contenta d'haver-hi assistit i esper que no sigui la darrera vegada, això sí, faré primitives per poder gastar més perquè era per firar-ho tot.



El meu ranking dels projectes que més m'han agradat és el següent, si pitjau a sobre podreu saber el motiu.

  1.  Sr. Ferrer.
  2.  Miteta
  3.  LORI Barcelona
  4.  Eliurpí.
  5.  Berta Riera Jewerly. 
  6.  Al petit pot hi ha...
  7.  Après Ski
  8.  Nylon Sky.
  9.  Morro Fi.
  10.  Sabates Slide & Swing. 
  11.  Softheads.
En realitat anava a posar-ne'n 10, però trobava que no em bastaven per res, així que vet aquí els 11 millors llocs segons el meu parer!!



 Perdonau la qualitat de les imatges ja que si vaig anar de Festivalet va ser perquè na Tina em va avisar in situ, la qual cosa agraesc moltíssim i només portava el mòbil! Esper que us hagi agradat el post i fins aviat! Salut! 









dilluns, 15 de desembre del 2014

Almacén de Salazones...botiga efímera...productes per sempre!


Estimats i estimades avui toca informar sobre una proposta per aquestes festes, una botiga efímera que de ben segur no deixa indiferent a ningú, el lloc és a un barri molt conegut de Palma, Canamunt, allà on es cuinen tota una sèrie de projectes magnífics i alternatius que cal tenir en compte pel seu valor creatiu.

"Almacén de Salazones" és el nom de la botiga efímera molt ben concebuda per fer unes compres de nadal ben diferents i originals, es podran adquirir productes únics i de qualitat, i és així, són d'aquells que no es troben a qualsevol lloc, ja que són idees materialitzades i fetes realitat.

Podreu trobar els dissenys de n'Antonia Camia, les seves peces de roba i complements estan fetes en el mateix barri, i els productes de papereria de Sr. Ferrer amb les seves originals llibretes i sobres sorpresa entre altres, també hi ha espai per la venta de mobiliari vintage a mans de Forniture, l'original i coneguda bijuteria de Das Kabinett, els productes de Miteta així com també hi ha lloc per les arts plàstiques a mans de Diego Ingold ja que qui vulgui vestir la seva casa amb una de les seves pintures té l'oportunitat, regalar un "Ingold" és possible  i Jaume Roig amb la ceràmica policromada.

 
Vet aquí feta la presentació ara només queda veure que ens depara, a més si hi anau diumenge tendreu l'oportunitat de tastar el brunch que organitza Rosemary's Kitchen, això sí, és imprescindible reservar, en el cartell hi ha tota la informació necessària.



Data d'inici: 18 de desembre a partir de les 11:00 fins el 24 de desembre a les 22:00.
Lloc: Tres Serveis Culturals.
Carrer Corderia 15,07002.
Palma.
 
 
 
 

dijous, 11 de desembre del 2014

Dit això...comencem!

Reconec que m'ha costat moltíssim tornar a escriure però aquí estic, encetant una nova etapa on esper recomanar nous i vells llocs de l'espai on visc, he decidit tornar ja que Tumbet Closet. és un projecte que va començar amb molta il·lusió i malgrat els mals moments no vull deixar el que ha estat una finestra enriquidora cap a vosaltres de la meva vida.
Durant aquest temps he fet fotografies però no sé que ha passat que les he extraviades, així que deixem el passat enrere i la solució que he adoptat és aportar-ne de noves, material fresc per cada un i una de tots i totes.
Plantejaré aquesta nova etapa com un canvi de visió i també com una pujada a nivell, de mica en mica vull augmentar el punt de maduresa a cada una de les meves publicacions, intentaré ser constant, encara que en el meu cas és difícil ja que no va amb el meu tarannà.

Feta aquesta primera passa, dins aquesta temporada visitarem llocs mítics de tot arreu dels Països Catalans i fins i tot intentarem (si tot va bé) traspassar fronteres, donaré consells en matèria d'estil des del meu punt de vista i de com comprar, be idò no perd més el temps amb romanços i paraules viscerals i ...endavant ses atxes!