dimecres, 11 de juny del 2014

In Progress.


En el barri de Santa Catalina,Palma, temps enrrera era un barri de pescadors, actualment convertit en una zona d'intercanvi cultural on conflueixen diversos estils de vida, encara es mantè el caire obrer i tradicional a la vegada que es barreja amb els nous aires multiculturals que protagonitzen els nous habitants. En el seu cor s'hi troba el mercat de Santa Catalina i la seva frontera es la mar i els seus molins, en els seus voltants s'hi troben cafeteries encantadores, locals de nit,restaurants i sobretot botigues noves, com aquesta, In Progress, situada en el nord d'aquest barri, a prop de la Plaça del Progrés, d'aquí el seu nom. 

Una vegada feta la presentació, no cal explicar molt més, ja que les imatges ho diuen tot, és una botiga d'objectes decoratius i mobiliari original retro, la seva filosofia és trobar aquell objecte que falta a les nostres cases i desperta certa nostàlgia a la vegada que cumpleix una funció estètica. Hi podem trobar des de les cadires blanques amb foradets, sí, aquelles que molts tenim vistes a qualque bar, quan els padrins i padrines ens portaven a fer el vermut els diumenges o ens duien a qualque combregar, així com miralls de Sol, que són un fort reclam a dia d'avui, així com butaques i sofàs per convertit la sala d'estar en un autèntic espai dels anys 60 o 70. 

No és una botiga qualsevol, ja que els impulsos i mentors d'In Progress no es conformen tan sol en tenir un espai on comprar mobiliari, si no també alguns  caps de setmana el seu pati es torna en un lloc on s'omple de músiques, mercats de robeta i gent amb moltes ganes de passar-ho bé i intercanviar opinions, omplir de bon rollisme In Progress és la màxima de na Sònia i en Jesus, que han convertit el seu projecte en una realitat tangible a on tothom es sent com a casa. 

Cistelles de picnic, telèfons francesos,làmpades de colors,postals amb antigues escenes de Palma, cantaranos i fins i tot papers pintats a mà de l'antiga Casa Pomar, tot això i més ho trobareu a... In Progress...

No dubteu en visitar-la i anar als seus esdeveniments, els seus preus raonables, la creativitat  i l'originalitat i autenticitat dels seus productes són un vertader reclam. 

In Progress.
Carrer Arnau Russiñol,12.
Palma, 07013.

També els podeu trobar a facebook, aquí. 













Sé que vos vaig dir que vos portaria a una fàbrica, però he alterat l'ordre de presentació del producte, de fet, aquesta mateixa setmana anirem tots a la Quely, com quan anàvem tots a costureta! Fins aviat!