dilluns, 13 de gener del 2014

Disney Dream Portraits d'Annie Leibovitz.



Qui és Annie Leibovitz? és una fotógrafa nord-americana i fou la primera qui va exposar la seva obra a la National Portrait Gallery de Washington, guardonada i reconeguda arreu del món, com el premi Príncep d'Astúries, entre altres.

Ha treballat per les revistes més prestigioses com la Vanity Fair, i va retratar a personatges tan importants com la reina britànica Isabel II, John Lennon, Gorbatxov, Demi Moore així com va fer el cartell dels JJ.OO d'Atlanta, cartells dels millors concerts d'Òpera del món i campanyes de pretigioses cases de moda com Louis Vuitton.

De del 2007 fotografia a artistes i esportistes de renom internacional, convertint els personatges Disney en carn i os amb la finalitat de publicitar els parcs temàtics i la marca Disney arreu del món. La campanya s'anomena Year of a Million Dreams. 

Aquí us deixo alguna de les fotografies, els prínceps i princeses, les més dolentes antagonistes segur que les coneixereu! Esper que us agradi, bona setmana a tots i a totes!


  • Any 2007: Rachel Weisz fa d'una preciosa Blancaneus, podem veure a una morena Alícia, representada per Beyoncé, un elegant príncep Philip de La Bella Dorment... serà la Vicky qui espera la seva besada? També podem veure a Scarlett Johansson, pel meu parer és un dels personatges més encertats, i la Fada Blava és l'actriu Julie Andrews a qui tots coneixereu per la Mary Poppins, com a futur Rei Artús és el tenista Roger Federer.
Where you’re the fairest of them all
Where Wonderland is your destiny
Where imagination saves the day
Where every Cinderella story comes true
Where the magic begins
Where you’re always the king of the court


  • 2008: dins aquest any vàrem poder veure com Whoopi Goldberg es convertia en el geni de la llàntia, o com una esbelta Pocahontas escarnida per Jessica Biel anava molt àgil pel bosc, Julianne Moore era la princesa de la mar amb La Sireneta, o ja els divorciats Marc Anthony i Jennifer López representaven l'amorosa parella oriental d'Aladdin i Jasmine, amb aquella passejada tan romàntica pel cel d'Aràbia així com Gisele Bündchen fa d'una Wendy una mica grandeta, i la Campaneta és Tina Fey i Peter Pan és el reconegut ballarí rus Mikhail Baryshnikov. 
Where your every wish is our command
Where dreams run free
Where you never have to grow up
Where another world is just a wish away
Where your every wish is our command
  • 2009: una de les escenes de La Bella Dorment es tornen a repetir, de la mà de Zac Efron i Vanessa Hudgens, a punt de ser despertada, en aquell moment protagonitzaven la coneguda película de High School Musical. Aquesta personalment, m'agrada molt, pel vestuari, pel color i encara que ella està una mica estàtica i també força inexpressiva.
  • Where romance is celebrated

  • 2011: Queen Latifah com a Ursula, Penélope Cruz com a Bella, esper que a Jeff Bridges no se li caigui, també tenim com a la madrastra de Blancaneus a Olivia Wilde i el mirall és la cara d'Alec Baldwin, i el pirata més conegut i expressiu és Jonnhy Depp, l'únic que s'escarneix a ell mateix, la veritat que no veig a ningú altre pel paper de Jack Sparrow,el segon pirata és la cantant Patti Smith i finalment veurem el temible Hook, Russell Brand, qui està a punt de ser devorat pel cocodril! 

Where memories take hold and never let go.
Where a moment of beauty lasts forever

Where magic speaks, even when you’re not the fairest of them all
Where magic sets sail...
...and adventures become legendary
Where every moment leaves you hungry for more

2013: ens dona imatges com la de Taylor Swift qui es converteix en Rapunzel i Tiana representada per Jennifer Hudson.

Where a world of adventure awaits
Where you always follow your heart

  • I el 2014 ha començat amb aquesta meravellosa fotografia de Brave, l'actriu és la guapa Jessica Chastain! 
Where your destiny awaits

M'ha faltat la princesa Mulán però bé... un altre any serà. Fins aquí hem arribat, mentres moltes escriviu sobre els estilismes de l'entrega de premis The Golden Globes, jo he decidit mostrar-vos algunes de les protagonistes de la nit amb un altre registre. Bona setmana! 

1 comentari:

  1. Hooola Preciosa,
    Em declaro fan incondicional d´aquesta dona. La millor fa una muntateges, unes fotos bestials...
    ptooo

    ResponElimina