dijous, 28 de novembre del 2013

Punt i principi de viure sense tu.


Vet aquí un petit fragment convertit en títol per acomiadar a un dels millors grups que han donat aquestes Illes en molt de temps, són els Antònia Font, ells han posat la banda sonora a molts de moments tan rellevants i quotidians de la meva vida.

Disset anys de trajectòria musical, sincerament em pensava que durarien de per vida, ja que les seves lletres carregades de filosofia, poesía, metàfores i màgia i la seva música així ho valen! Així com les llegendes que rondaven arrel de l'origen del nom del grup i la seva formació, on crec que va ser a l'edifici del Ramon Llull de la UIB. 

 Record quan vaig anar a viure a Granada uns anyets, em vaig deixar gairebé tota la música a casa però entre l'equipatge es trobava el disc de TAXI, i el vaig estar escoltant moltíssim i per aquest motiu li tenc un especial apreci a aquest disc. Així com... quantes vegades haurem cantat les seves cançons amb les amigues? O aquelles cançons que entre classe i classe tararejàvem... entre els companys i amics historiadors. 

Quin disgust tan gran, no m'esperava la notícia, encara així esper que els hi vagi molt bé, els seus camins es bifurquen però jo els seguiré escoltant! Gràcies Antònia Font, per les vostres cançons, concerts i sobretot per fer-me veure amb uns altres ulls l'edifici de GESA! El motiu ara el veureu... és la portada del seu disc Lamparetes, d'una gran maduresa musical del grup, on hi ha grans cançons com Calgary 88, els Canons de Navarone o El Far de Ses Salines i com no... el seu Clint Eastwood.



  1. Antònia Font (1999)
  2. A Rússia (2001)
  3. Alegria (2002)
  4. Taxi (2004)
  5. Batiscafo Katiuscas (2006)
  6. Coser i cantar (2007). Disco recopilatorio con la Orquesta Sinfónica de Bratislava
  7. Pareix talment una foto (2008)
  8. Lamparetes (2011)
  9. Vostè és aquí (2012)

He escollit la que dona el títol a l'entrada de blog, esper que us agradi molt!  



I aquí el detall que han tengut els cracks de Melicotó ja que molts vàrem reconèixer a les seves xapes,camisetes,bossetes aquella "Dolça Besada"



Aquesta entrada va dedicada a les meves estimades Aina, Cristina i Victorieta, les tres hem gaudit moltíssim cantant i fins quedar sense veu les seves cançons! I quina sort els qui heu tengut l'entrada pel concert de comiat el proper dia 27! Jo no he pogut aconseguir-les! :(

Pregunta: a vosaltres us donava un "subidón-subidón" quan escoltaveu cançons com "L'Univers és una festa" ,"Alegria", "Alpinistes Samurais"? A mi sí. 

"I cada dia és diferent, com un animal de tresca som feliços de conèixer gent per això és sa nostra terra, tots els pobles són millors si cadascú fes els comptes a ca seva"

divendres, 22 de novembre del 2013

El secret de Can Paner: fils i agulles.


Aquesta entrada és molt especial, ja que són 100% l'estil de Tumbet Closet. (Similar a la de Cortines de la llar, veure aquí) avui us vull mostrar una part de les botigues més encantadores que pot tenir un poble, i és Can Paner, heu de creure i pensar que aquesta botigueta fa gairebé uns cent anys que ja està oberta, almenys així ens ho diu la seva madona, Catalina Pons, de 79 anys, que em diu que quan ella va nàixer l'establiment ja exisitia. Imaginau-vos!

Aquesta entrada és un petit homenatge a tot aquell comerç petit i encantador que ha sabut mantenir-se fins l'actualitat, no és una tasca fàcil i més en els temps actuals. Per Can Paner han passat generacions d'alcudiencs, els meus padrins foren un clar exemple, però en aquest cas no us parlaré de la botiga de queviures en concret, si no del que després de 28 d'anys d'alcudienca he sabut... què tenien merceria! 

Una petita i encantadora merceria, on no només pots comprar, fils,agulles,tisores... si no que a més pot servir com a punt de trobada entre la gent del poble... i és això la gràcia que té el petit comerç que hi vas per fer una compra que podria durar 5 minuts i et passes 20 minuts parlant de la família, de la feina i de les coses de cada dia... i jo us deman... i què no és guapo? Et fan sentir que pertanys a una comunitat i es crea un clima molt acollidor, la qual cosa no passa,francament, als grans supermercats, que solen ser més impersonals. 

Idò sí, aquí he vengut a cercar un grapat de coses, com el meu primer sabonet de modista, agulles de cosir,tisores i el meu primer metro, perquè de fa ben poc puc dir que vaig a costureta. I és una artista, ella bromeja i em diu... mira nina què vols?... esteim entre costuras! i jo no he pogut aturar de riure, la seva filla na Margalida m'ha dit que des de que ha començat la TV sèrie "El tiempo entre costuras" la casa de màquines de cosir SINGER ha multiplicat les seves vendes! I així de contenta he tornat a casa, amb alguna de les coses que necessit per seguir el meu curs. Aquí us deix un parell de fotos, avui és la merceria i d'aquí poquet us mostraré la botiga sencera i altres secrets que amaga! 

Au venga!Hi voleu entrar? Siau benvinguts!!







I aquí estic jo... com podeu veure no sóc gens fotogènica... feia una fretada i he decidit posar-me calenteta amb aquest abriguet de CyA (El podeu trobar aquí) i la meva boineta ( i aquí).


Aquesta entrada està dedicada a na Xisca i na Margalida i als seus pares meravellosos, tots junts han pujat aquest meravellós comerç... Can Paner...per molts d'anys i que jo pugui seguir venint a comprar aquelles petites coses que ajuden a ser molt feliç!

Can Paner
Carrer Lledoner,9.
Alcúdia,07400.

diumenge, 17 de novembre del 2013

Felicitats C&A! #nitdedones


El passat dia 15 de novembre al CyA de la Plaça Joan Carles I de Palma va acollir de bell nou la tercera edició de la Nit de Dones, una festa repartida entre les seves tres plantes carregades d'entreteniment i diversió i amb infinitat de detalls per les convidades. (Veure detalls al meu instagram @tumbetcloset )

Malgrat la pluja va tenir gran assistència i les assistents varen poder gaudir de sessions de maquillatge i estilisme,descomptes i vales de regal, catering fins el final,l'actuació de la cantant i presentadora Victòria Maldi, qui vaig poder conèixer en persona i apart de guapa a rabiar és molt simpàtica i presenta el seu nou treball "Sigo buscando" a més continuament hi havia desfilades, on es presentava la col·lecció més festiva de la firma de moda i que podeu trobar en els seus grans magatzems i a la seva shop on-line, si voleu premeu aquí, així com el càsting per participar al certamen de Miss Turisme Balears.

També no puc deixar de parlar dels mojitos tan bons a mans de Hard Rock Café i que enguany comptava amb la mà d'Arantxa que els prepara estupendament bé! M'ho vaig passar genial, i no vaig poder riure més amb les dues bloggers de moda del moment del panorama mallorquí, Lorena del blog Bubbles and Windmills i Carolina Balaguer del blog All&More, així com també comptaven com a col·laboradora a l'assessora d'imatge Patricia del blog Desde El Probador.

Estic agraïda a aquesta gran casa de moda que cel·lebra els seus 30 anys, gairebé anam sincronitzats per tant puc dir que vaig náixer amb ells, ja que des de petita ja em compraven robeta i mirau ara... encara seguesc emprant la mateixa marca! Per tant... moltes felicitats i per molts d'anys! Abans d'acomiadar-me, també vull donar les gràcies a la guapíssima model Xisca Martorell que es va posar contacte amb mi i qui va organitzar molt bé les desfilades.

Prest us ensenyaré les meves compres... què no van ser poques precisament! Una abraçada a tots i a totes i moltes gràcies de bell nou a Paola Plecel i sobretot a Leticia Pérez, recent incorporada a la casa i que va ens va acollir i ens va explicar tot a la perfecció!







I aquests ornaments indiquen que arriben temps de...nadal! 


Fins aviat i us esper a la propera edició! Per cert... prest us mostraré les compres, la robeta que vaig escollir per mostrar-vos, segur que vos agradaran!