dijous, 17 d’octubre del 2013

"Un lazo en movimiento"


Després d'un temps he decidit escriure una mica, ja que tocava i a més és per una bona causa, no tenc gaire temps per la blogosfera però si us diré que l'ocasió ho requeria.

Des de fa un temps l'associació "Un lazo en movimiento" fa una gran labor i fan continues campanyes solidàries per conscienciar i per convidar a tenir una certa empatia cap a les víctimes del càncer de mama.

Ja fa gairebé un any que els conec i la seva actividad és força continuada, així doncs aquesta vegada volia compartir un producte destinat a la causa, una pulsera que és una autèntica moneria, jo ja fa temps que la tenc i la podreu adquirir a la botiga on-line de la seva web http://www.unlazoenmovimiento.org/ així com veureu altres articles que també són molt bonics així com hi ha altres propostes i alternatives per contribuïr.

Les podreu adquirir per un preu bastant raonable i així anireu ben guapes i a la vegada contribuiu a tirar endavant aquestes associacions tan importants en aquests moments. Així com, cal destacar que el post publicat en aquest temps no és causual ja que el mes d'octubre és un mes de sensibilització per aquesta qüestió, 1 de cada 3 dones pateixen i patiran aquesta terrible malaltia. Anem a recolzar a aquestes valentes dones!

Jo ja he comprat la meva!



I aquí teniu el nou disseny, és preciosa...veritat? (Prest caurà...)


Bona nit a tothom i a totdon estimats!!!

www.unlazoenmovimiento.org