dimarts, 3 de setembre del 2013

Cel d'horabaixa.

"Ma terra és una cançó inspirada en verds i blaus, d'ella els meus ulls són eslaus: encisadora visió." (Dora Riutord)



Tumbet Closet torna amb més força que mai, després d'haver passat un estiu (que encara no ha acabat) amb tota la gent a qui estim, encara que no és d'extranyar que passi tan aviat ja que és l'època d'esplendor a Mallorca, és quan està més bonica i es palpa un ambient festiu on tots feim més vida a fora que dins les nostres cases.

Temps enrere, des de que vaig obrir aquest blog sempre he tengut la intenció de mostrar-vos el lloc on vaig nàixer i a on visc actualment, i fa ben poquet que Click Mallorca, una empresa dedicada a organitzar excursions va convidar a bloggers i usuaris de xarxes socialsa prou interessant pels bloguers o els usuaris de xarxes social a gaudir d'una excursió amb les barques de la flota alcudienca BRISA, no m'ho vaig pensar dues vegades en apuntar-m'hi ja que d'aquesta manera era una bona forma d'ensenyar-vos a on visc.

La intenció era veure una posta de Sol a la badia de Pollença, això sí partit de la badia d'Alcúdia, una al costat de l'altra, donant així una perspectiva de l'illa impressionant, ja que veure Mallorca des de la mar és una cosa que recoman 100% als nostres visitants, fins i tot a aquells illencs que cerquen una proposta  alternativa per fer un bon horabaixa, quina millor idea d'anar a donar una volta passant pel Port d'Alcúdia, contemplar el far d'Alcanada, mirar el relleu esquerp de Cap des Pinar i acabar mirant el Sol com es posa darrera la Serra de Tramuntana. Res... que us deix amb un parell de fotografies, perquè valen més que mil paraules!





Aquesta entrada va dedicada a tota aquella gent tan maca amb qui vaig compartir aquest dia tan fantàstic! I des d'aquí donar les gracies a Toni i na Liza de Click Mallorca i Nofrills Excursions, m'ho vaig passar genial!

Si voleu fer una excursió, gaudir d'un pla alternatiu pensau que encara queden dies d'estiu, si no no passeu pena ja que organitzen excursions tot l'any... qui ha dit que tot s'acaba quan arriba la tardor?

Click-Mallorca.com

Avd/ de la Playa 13 Bjs 07400 Alcudia
Baleares (Spain)
www.click-mallorca.comTelèfon de contacte: 971897067