dimarts, 29 de gener del 2013

And the diner is...

Fa 10 anys que el barri de Santa Catalina de Palma, té un tros dels Estats Units, avui visitarem un lloc que coneixem molta gent de Mallorca, és el Diner, on hi ha una extensa carta, entre elles, les pancakes acompanyats amb "maple syrup", o un sandvitx de crema de cacauet fins unes bones costelles BBQ o hamburgueses de la millor carnisseria de Palma (no són les típiques i depenent de la gana que tengueu podeu triar la grandària)  i hot-dogs preparats a l'estil americà. Encara així, també hi ha la vessant tex-mex amb "burritos","quesadillas","tacos" i "nachos". 
Per acabar el bon àpat, tenen un pastís de xocolata o bé una recomanable "apple pie" que és boníssima, o bé si vos atreviu un bon batut, hi ha una especialitat de preparar gelat amb coca-cola, això encara no ho he provat. 

L'interiorisme és del tot encertat, perquè el local compte amb els elements decoratius, molts d'ells retro i d'altres vintage, que fan del local l'autèntic diner americà: les matrícules de distints estats, l'escut de la Route 66 (la qual he somiat que faria amb un cadillac!) cartells il·luminats de la Coca-cola o Budweiser, i sobretot el jukebox, que convida a posar una bona banda sonora als vostres dinars o sopars (he fotografiat una de les llistes de les magnífiques cançons).

És un lloc a més acollidor, entre le fotografies que vos he exposat surt la batedora que pertany a la mare d'una de les propietaries del local,d'origen texà.
En quant l'horari és molt extens, ja que només tanquen un parell d'hores a la matinada, així que si un dia anau de copes per la zona i vos pega aquella gana post-festiva,ja sabeu on anar!
  
Des d'aquí vull saludar a Pat, la madona del fantàstic blog http://desdelprobador.com/, ella és una de les persones qui va celebrar les seves noces aquí, al Diner. Tant ella com jo compartim la mateixa opinió,que és un lloc que té molt d'encant i és molt autèntic.

De fet al local ho recorden, i ens varen contar un grapat d'anècdotes,entre elles que s'han cel·lebrat tot tipus d'esdeveniments, des de un tan especial com unes noces o un aniversari o fins i tot una trobada després de la vetlla d'un difunt (eren anglesos), responent a la tradició anglo-saxona de recordar-lo mentres es beu i es menja a les totes! Si és que senyores i senyors..un local que està gairebé obert les 24h del dia dona per moltes històries...no trobau?

divendres, 25 de gener del 2013

El Bazar del Libro.

Avui vull presentar-vos un lloc molt especial,situat en el cor de Palma,molt proper a la Plaça Sta. Eulàlia,una llibreria molt especial i amb una forta càrrega històrica, ja que està sota el que era el local on antigament hi havia Confeccions Segura, un lloc on es varen fer els primers texans de la Ciutat de Mallorca per gent amb unes bones curves!  Però no és història per això precisament,sino pel que guarda el local en sí mateix, una gran col·lecció de llibres antics.

La llibreria existeix des del 1978, el que passa que molts de nosaltres que hi hem estat abans de la remodelació, la recordam com un lloc caòtic on hi havia l'anterior amo del local qui ens contava històries, que no ens cansavem  mai d'escoltar!Era un lloc caòtic perquè no té res a veure amb com està ara, encara així tenia molt d'encant, les seves fulles desprenien l'olor,que actualment conserva,olor al pas del temps. 

A la llibreria es poden trobar exemplars molt especials des del s. XVII fins la història més recent, així com billets,posters, cartells,fotografies entre altres, encara així la seva oferta està basada amb la venda de llibres, molts d'ells vertaderes joies. Hi podem trobar una centenària Història Natural de Plini El Vell, en francès, així com exemplars, car,tot i que és recent, de l'Editorial Moll. de la col·lecció "Illes d'Or" una gran sel·lecció de literatura provinent de les Illes Balears. La qual recoman, la meva predilecta és Mort de Dama, de Llorenç Villalonga. Des d'aquí una sal·lutació a tots els qui capejen el temporal i fan els possibles de mantenir aquesta editorial, amb hores baixes, una situació molt desmerescuda ja que ha fet una gran tasca per la nostra cultura.

És un lloc amb molt d'encant, i tant pots adquirir un bon llibre com prendre quelcom, hi ha una petita sel·lecció de te i cafè així com fer unes bones herbetes dolces! 

Abans que se m'oblidi, a la seva pàgina web tenen a la venda exemplars únics, aquí vos deix la pàgina:
http://palmademallorca.portaldetuciudad.com/librerias/el-bazar-del-libro/002_58475.html

Esper que us hagi agradat,tant com a mi, aquí vos deix unes fotografies, podreu observar que a una d'elles hi ha fotografies autèntiques de l'estada a Palma de Grace Kelly, les he volgudes compartir amb vosaltres!!

Fins aviat estimats!

El Bazar del Libro.
C/ Sant Crist Nº 2
07001  Palma (Illes Balears)











Gràcies per la vostra visita i sobretot pels qui m'enviau missatges tan agradosos!

dimarts, 22 de gener del 2013

Candyfloss look.

Com anam? avui m'he animat a fer una entrada "egoblogger", no sóc gaire amiga de la càmara, però és que volia ensenyar-vos una camisa, una peça producte de la meva caça, a les rebaixes hym, tenda que cada vegada m'agrada més, per la seva originalitat en les seves peces de roba. 

Així doncs,vull mostrar-vos un jersei amb un percentatge d'angora, que fa omplir de pel la resta del "outfit". El color és un rosa pàlid a conjunt d'una blusa, de color molt similar. L'acabat de la part davantera fa un detall ondulat, convertint una peça que podria ser molt normal, amb una blusa de tall naïf. 

No sé si vos passa, però tenc una extranya mania de comprar més parts d'adalt que parts d'abaix, com si semblàs que no en tenc prou, i després precisament em falten pantalons i faldilles per combinar-ho! 

Pareix mentida que la blusa,actualment tengui connotacions d'el·legància, quan fou creada,precisament a l'Antiga Grècia del s.V,  per ser portada pels treballadors, encara que el detall dels botons, foren afegits a la romàntica Anglaterra del s.XIX. 






Jersei (Hym A/W 2013)
Blusa (Hym A/W 2013)
Jaqueta (PdH Old)
Borsa de mà (Kipling)

Au idò...què vos ha semblat la meva entrada nova? vos ha agradat el meu conjuntet? una abraçada a tots!


dissabte, 19 de gener del 2013

"El almacén del Pan" no és un forn normal.

Para castellano: usar el gadget, a la derecha del post de hoy. Creo que funciona bien, aunque ya no sé que deciros, porque he visto palabras un poco extrañas. ¡Saludos!

Bon vespre a tots i a totes! Avui us convid a entrar dins un forn. Sí, ara pensareu, ha tornat boja? Una entrada de blog per un forn? Idò sí! No és un forn normal, és molt especial; no és d'aquests que porten el pa congelat de ves a saber on i després el fornegen, sinó que se'l fan ells mateixos, a la seva cuina, en el seu forn de llenya. 

Pareix una evidència, però de cada vegada és més complicat trobar establiments de qualitat, i allò que els nostres pradins i pares havien vist tota la vida, productes naturals i de qualitat, avui ja només es poden trobar amb l'etiqueta de "biològics" o "delicatessen" (i a sobre, molt més cars i venuts com si fossin la cosa més especial d'aquest món!

Heu de creure i pensar que, després d'aixecar-te a les 5.00, per agafar un vol i anar a visitar el meu bon amic Alex a Madrid, tot just en arribar i amb un fred que pela, s'agraeix trobar un lloc així. 

Ben matí vàrem entrar i jo vaig quedar-ne encantada, perquè, tot just entrar, ja t'hi sents com si fossis a casa. Ho comprendreu de seguida: les seves taules, i entre aquestes, una taula-braser, van fer que ens hi quedàssim durant bona part del matí, per posar-nos al dia! 

"El almacén del pan" ofereix als seus clients bon cafè i gran varietat de tes (els que em coneixeu bé sabeu que hi sóc addicta), però sobretot, i fent honor al seu nom, compta amb un gran assortit de pans: des del més clàssic, de poble, amb llavor de rosella, fins al pa d'all, el de ceba i la clàssica baguette.

També està provist d'una gran varietat de dolços, molts d'ells amb un ingredient fetitx, que agrada a molts de vosaltres: el "dulce de leche argentí". De fet, la 'cupcake' que em vaig menjar era de plàtan i dolç de llet. 
A més a més, també té xocolata de tot tipus, i molts pastissets, que, per ganes, m'hauria emportat cap a Mallorca. A banda d'aquests, també s'hi pot trobar una gran varietat de productes salats, com ara les "quiches".

El seu interiorisme consta, a més, de mobles antics i d'altres de més moderns, una barreja intel·ligent entre minimalisme i rusticisme. Les fotos, en blanc i negre, de les taules; les làmpades d'aranya; un joc de llums tènues; sofàs i butacons... tot plegat creava un ambient familiar i candorós, molt casolà.

Encara me'n record, d'aquest lloc. I molt! Per això el volia compartir amb tots vosaltres. És un raconet molt acollidor, que, per acabar-ho d'adobar, es troba en una zona preciosa, el cèlebre barri de les lletres. He de confesar-vos que és el meu barri preferit, sense cap mena de dubte! 

Esper que us hagi agradat!
Recordau qualque local que us hagi marcat especialment? Si el voleu compartir, no dubteu a fer-ho!
Bona nit! 





dijous, 17 de gener del 2013

It-Madones. (IT-girls de 80 anys)

 Castellano: a la derecha tenéis el google translator, lo he probado y la verdad que no va nada mal. Es de esos posts que si los hiciese bilingües serían eternos, y ya el editor me ha dado problemas. Muchas grácias por vuestra visita.

It girl: terme emprat per definir a una dona atractiva, fama temporal deguda a demostrar una certa actitud, mot creat pel novelista romàntic Elinor Glyn, qui va emprar aquesta denominació per primera vegada a la Revista Cosmopolitan (1886), posteriorment l'emprà per descriure a l'actriu Clara Bow, qui protagonitzà el film It. (1927). 
Per tant una It-Girl, des de la seva gènesi, és una dona magnètica,dona material, amb una forta atracció física, una actitud que despren confiança amb ella mateixa i a la vegada et mostres propera pels altres.


Avui he preparat un post molt especial, no m'ha costat gaire esforç físic, si no és més bé producte de la casualitat, ja que trescant pel món cibernètic he trobat un blog que no té desperdici: http://advancedstyle.blogspot.com.es/  Ari Seth Cohen, és el seu fotògraf, qui es dedica a fotografiar unes It-Girl molt especials, fa uns reportatges de street style  que de ben segur vos agradarà. 
Aquesta gran estirp de It Girl, pot donar moltes lliçons a la nova generació, veureu, que algunes d'elles són vertaderes caça-tendències així que alerta hipsters i egobloggers, arriben elles...sí...IT-MADONES, unes jovenetes de 80-90 anys, que demostren tenir una vertadera classe i actitud! (Fotografies preses a Nova York per Ari Seth Cohen). Les fotografies que he escollit, tenen com a protagonistes a Linda,Marta,Debra,Erika...
 De Lina, n'he escollides dues, perquè de veres, quin estilarro que té! Ja ho veureu, i no farà falta que vos digui qui és!

Una advertència,aquest post no és en mode de paròdia, tot just el contrari, és un homenatge a aquelles dones que podran cumplir anys,però a mesura que va passant el temps, el seu estil i elegància roman per damunt de totes les coses. Elles són saviesa, per molts de vosaltres la gent major és el passat, però no és així, en realitat són qui t'ensenyen com és el present per tenir un futur millor. Sempre he tengut una especial sensibilitat per la gent major, més pels infants...sóc aíxi!

Des d'aquí vull donar una besada ben forta a totes ses madones de Mallorca (tan de bo un dia vos pugui fotografiar)...de ses Illes Balears, aquelles que mos han fet un berenar de galletes quely trempades, aquelles que mos preparaven un bon pa amb sobrassadaper anar a costureta, aquelles que mos omplen la casa amb miralls,palanganes,tapetes amb punt mallorquí, aquelles que saben glosar, saben fer fideus de vermar i fer de matanceres,aquelles que heu cuidat dels néts, i sobretot a ses meves madones de la casa, na Maria i na Catalina, ses meves pradines (àvies) molt diferents totes dues,però he après tant de vosaltres, que esper que estigueu amb jo per molts anys meus, jo vos faria immortals,perquè bé que us ho mereixeu, perquè heu tengut la paciència de pujar a aquest gremlin de néta! Una besada! Sou ses meves It-madones 4ever! 

Començarem! Na Linda,Debra,Erika,Marta Ventos ect... seran les protagonistes d'avui...comença l'espectacle!!! (Edat de les nostres protagonistes entre els 80-101 anys).






I aquí és quan podem dir que " La moda,passa de moda,però l'estil mai" (Cocó Chanel).

Bona nit!!!

dimecres, 16 de gener del 2013

AZATURE Black Diamond nail polish 250,000$

Esta noche no puedo dormir, las dosis de teína están afectando a mi sistema nervioso, y a estas horas de la madrugada tengo un vacío existencial, sí, ese vacío que no sé si habéis experimentado, esa sensación incómoda en el que piensas que deberías estar durmiendo, todos, mis padres, mi perro y el resto del pueblo,están en el séptimo sueño y yo aquí...por lo tanto me ha dado por escribir sobre este producto que no os lo podré recomendar nunca ya que en mi vida lo podré adquirir, es un esmalte de uñas de 250,000$ y en su composición usan rocas de auténticos diamantes,este lujoso producto pertenece a la casa de alta joyeria Azature,cuyo nombre se debe a su diseñador.

Por lo que he podido ver,Azature tienen sedes en Londres,París,Los Ángeles,Nueva York,Moscú  y por lo que es su objetivo són principalmente joyeros, creando piezas muy exclusivas (muchos anillos de compromiso para actrices de hollywood... y yo que me pensaba que Tiffany's tenia el monopolio) además, de forma complementaria crean productos de alta cosmética y sorprendentemene incluso tienen hasta sección de confitería, donde en su página web promocionan una futura popup store con sus chocolates, como no, con forma de diamantes.

Aquí os presento una laca de uñas cuyo precio vale como un piso,un coche, o la comida de una buena temporada! Por lo que podréis ver en la foto el resultado es espectacular, pero no me imagino lo que debe doler quitarte el esmalte con la acetona, debe ser un momento trágico. Y yo pienso, esto tiene que ser producto de la excentricidad de multimillonarias que cuando lo estrenen solo sabrán ellas que tienen trocitos de diamante incrustados en las uñas, porque ciertamente parece una laca con un acabado perfecto con purpurina.

Por cierto, la casa comunica que tiene una versión low cost de su producto, con unos cuantos miles de dólares de diferencia está aquí, yo no sé vosotras, estoy por probarlo: http://www.ronrobinson.com/APOTHIA-Azature-Black-Diamond-Nail-Polish-p/13320.htm?Click=15410

Las fotos són cogidas de la página web, porque aún no poseo en mis manos tal elemento, como podréis ver, viene hasta en bolsa de piel. Buenas noches a todos!

¿Conociáis esta marca? ¿Habéis comprado algún producto? En el caso de afirmativo...¿Podéis venir a casa a pintarme las uñas?




Buenas noches...creo que ya me ha entrado el sueño...!!!
Bona nit!

dilluns, 14 de gener del 2013

Snapshots:el fantasma de las navidades pasadas.

No estoy muy inspirada para escribir así que hoy os acrivillo con las mejores imágenes de estás navidades, espero que os gusten, los escenarios són Madrid,Alcalá de Henares,Palma y Alcudia. 
Grácias a todos quienes compartieron estos momentos conmigo, y porque juntos hemos hecho volver la ilusión de estas fechas, como si volviésemos a ser niños.

No estic molt inspirada per escriure, així que, avui vos mostraré un grapat d'imatges d'aquestes passades festes de Nadal, esper que us agradis, els escenaris són: Madrid, Alcalá d'Henares, Palma i Alcúdia. 
Gràcies a tots els qui varen compartir aquests moments amb jo, i perquè junts varem fer reviure i tornar a sentir aquella ilusió que teniem en aquestes dades, tal ment, com si tornassim a ser infants!

Bona nit a tots!!!

1. Popup Gourmet ABC Serrano 2. Millan Salcedo en La Latina 3. Mi autoregalo & té Starbucks.

Mercado de San Miguel

1. Agatha R.P árbol 2. Luces 3. Carrousel.

Alcalá de Henares: patrimonio de la Navidad.
1. Local de Sa Gerreria mítico cartel (está todo el año) 2. Plaça Major 3. Rambles.

1. Entrada a un patio de Palma 2. "Sibil·la" 3.  Iglesia de Santa Eulàlia.
1. Belen en farmacia antigua 2.Luces en Palma 3. Cort 4. Casal Solleric.

1. Parte de mi árbol  2. Siurells para el árbol 3. Casal Solleric 4. Niños suecos en el dia de Sta. Lucia

1. Yo,reno. 2. Belén playmobil de VIPS 3. Árbol de mi madrina.

Cristina house: trivial,gran dalmuti,coca de cuarto,leche de almendras, fuego y momentos musicales.

Para los que no sepáis que es un "SIURELL" aquí os lo explico, no se sabe muy bien su origen, pero se dice que podría haber sido un antiguo juguete fenicio, tras su paso por la isla en la historia. Actualmente es uno de los items más emblemáticos de la cultura balear.

divendres, 11 de gener del 2013

L'Arca de l'àvia: cuando la abres,sueñas.

En una de les meves estades a Barcelona, vaig trobar en el cor del seu centre històric una tenda que és tot un viatge a travès del temps: L'Arca de l'Àvia, no és qualsevol tenda vintage, el nom és escollit en motiu de la tradició de guardar aquelles peces de roba més preuades a una arca, la tradició dura fins gairebé el s. XIX.

En una de mis visitas a Barcelona, encontré en el corazón de su centro historico una tienda que es todo un viaje a través del tiempo: L'Arca de l'Àvia, quedaros con este nombre si visitáis la ciudad, el nombre proviene de la tradición conservada hasta entrado el s.XIX de guardar en un baúl las prendas más preciadas.

Aquest negoci conserva vertaderes joies fetes en tèxtil, hi podem trobar vestits de cocktail fins vestits de núvia, dissenys ben originals que provoquen una explosió d'emocions als col·leccionista d'antiguitats fins aquelles persones aficionades al món de la moda. 

Este negocio conserva verdaderas joyas hechas en textil, podemos encontrar vestidos de cocktail muy especiales hasta vestidos de novia, diseños propios y piezas originales, que emocionan desde el coleccionista de antigüedades hasta los aficionados del mundo de la moda.

A més, es poden trobar tota casta d'accessoris,com capells,mocadors,forquilles i bijuteria i joieria, autèntiques filigranes, les quals vos mostraré més abaix de l'escrit, ja que em varen atendre molt amablement i em varen deixar lliurement emprovar i gaudir dels objectes que tenien. 

Se pueden encontrar accesorios varios, de decoración occidental y oriental: sombreros,horquillas,bisuteria,joyeria...auténticas filigranas, las cuales os enseñaré en mis fotografias.

No esteim escrivint sobre qualsevol tenda vintage, una anecdota que em va contar la senyoreta que em mostrava la tenda, era que un dia li varen demanar un parell de peces per una producció de la indústria cinematogràfica, el que no sabia L'Arca de l'Avia que estaven oferint les seves peces a la superproducció de Titànic.

Estamos ante una tienda que ha ofrecido sus piezas a la industra cinematográfica más importante, una anécdota que me contaron las chicas, es la siguiente, vinieron a recoger unos ejemplares varios de principio de s. XX, lo que no sabían que estas piezas servirian para las actices que protagonizarían Titánic.

"El perfume","Hablé con ella" i "Wild,wild west" i series de tv molt conegudes com "Amar en tiempos revueltos",han emprat vestits i complements, d'aquest petit racó barceloní.




I no acaba aquí la cosa, un dels moments més especials de l'estada va ser quan em varen obrir només per a mi la rebotiga, allà guardaven autèntics vestits de núvia i també rèpliques molt ben fetes, datats del 1860 fins el 1960, molts d'ells fets en una època en que només les classes més acomodades podien vestir de blanc, símbol de luxe i no el negre que coneixem, emprat per les classes baixes, el qual es reutilitzava per anar de dol a un enterrament. També trobam vestits de comunió i batejament ben antics.

Mi sorpresa fue cuando la chica,muy amablemente, me abrió la trastienda, allí guardaban vestidos de novia, tanto originales como replicas, del año 1860 hasta el 1960, muchos de ellos en que solo las clases más acomodadas podían vestir de blanco,símbolo de lujo, y no el  negro, ya que las clases más bajas lo usaban para más eventos más tristes,como los entierros. Además, la tienda nos ofrece,velos,vestidos de comunión y bautizo, encajes preciosos y muy elaborados.

 Ventalls,ombrel·les,mantells,teles precioses,capells singulars,guants,joiers,capses amb brocats orientals, les més preades manufactures, tot això i més... dins aquesta arca plena d'història. 

Abanicos,sombrillas,manteleria,telas preciosas,sombreros,tocados,joyeros,cajitas con brocados oriendas, las más preciadas manufacturas,todo esto...dentro de este baúl lleno de historia.

L'Arca de l'Avia
Banys nous, 20
08002  Barcelona  (España)


Cord;
Catiana Alomar Marí
Tumbet Closet.


.
Coneixeu aquesta imatge,veritat?


Vestit portat per Kate Winslet a Titànic.







Catiana amb un look "Gloria Swanson"




Es poden comprar objectes i bijuteria d'aire vintage.


Esper que us hagi vos he obert una arca plena de retaules del temps! Bon cap de setmana a tothom!
Espero que os haya  gustado os he abierto un baul lleno de retablos del tiempo. ¡Feliz fin de semana a todos!