dimecres, 4 de desembre del 2013

Estimat remitent.

Spoonful Aquí.

Estimats i futurs remitents de les cartes que enviareu aquest Nadal, i començ així, perquè vull confiar en que encara mateniu la tradició d'enviar cartes i teniu la bonica intenció de fer-ho. Ja que la cultura material i escrita pertany al patrimoni individual i més personal de cada un.

 És important saber que des de les xarxes socials es poden enviar missatges de forma inmediata, la lletra líquida hi és present a la nostra vida, vet aquí aquest blog, però crec que hem de tenir present per quines ocasions emprar-les i des del meu punt de vista i seré ben franca, no hi ha res més màgic que el fet de comprar un segell, escriure i aportar a la cultura material una postaleta, un gest molt més atractiu que un missatge en el whatsup, el facebook o fins i tot aquests programents plens de gnomos, Santa Claus i elfs que ballen amb la cara personalitzada (ho reconec, fan gràcia).

Per tant, aquest any, per què no explotau la vostra part més creativa i realitzau unes postals amb els materials que estan més de moda? Washi tape, cinta, paper de scrap, aferratines i segells d'estampar molt originals. Hi ha tantes coses a fer, tant de sentiment que posar a les coses que feim, els temps de crisi han de servir per un canvi de plantejament alhora de fer i realitzar aquelles petites coses que ens poden arribar a fer molt feliç.

PD: Recordau, només cal un sobre, un segell i molta imaginació (siguin ja fetes o fetes per DIY)  així que el personal de Correos y Telégrafos us agrairà enormement el gest, ja que està molt cansat d'entregar notificacions plenes de coses negatives!

LA PROPOSTA: Qui vulgui que ens intercanviem una postal nadalenca, al costadet de l'entrada trobareu el correu electrònic, allà em podreu passar la vostra direcció i posarem en pràctica i contriuïrem a la cultura material de les tarjetes de felicitació nadalenques. Us agrada la idea? Els meus amics i familiars ja l'hem posada en pràctica... però també m'agradaria escrivir-vos alguna estimats seguidors! Quan les tenguem les publicarem via twitter o via instagram amb el hagstag #NadalTumbetCloset 

Aquí us deix unes mostres DIY de postals nadalenques, au idò... us animau? 



Aquesta és una idea que m'ha agradat molt, feta amb cinta washi tape! 

Sweet Tidings

Semblant a la dels guantets,però ara què us sembla si penjam uns mitjonets?


Au idò, aquí us deix un grapat d'imatges escollides del google imatges, uns DIY que a rimera vista semblen fàcils! Fins aviat...esper les vostres direccions! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada