dijous, 17 de gener del 2013

It-Madones. (IT-girls de 80 anys)

 Castellano: a la derecha tenéis el google translator, lo he probado y la verdad que no va nada mal. Es de esos posts que si los hiciese bilingües serían eternos, y ya el editor me ha dado problemas. Muchas grácias por vuestra visita.

It girl: terme emprat per definir a una dona atractiva, fama temporal deguda a demostrar una certa actitud, mot creat pel novelista romàntic Elinor Glyn, qui va emprar aquesta denominació per primera vegada a la Revista Cosmopolitan (1886), posteriorment l'emprà per descriure a l'actriu Clara Bow, qui protagonitzà el film It. (1927). 
Per tant una It-Girl, des de la seva gènesi, és una dona magnètica,dona material, amb una forta atracció física, una actitud que despren confiança amb ella mateixa i a la vegada et mostres propera pels altres.


Avui he preparat un post molt especial, no m'ha costat gaire esforç físic, si no és més bé producte de la casualitat, ja que trescant pel món cibernètic he trobat un blog que no té desperdici: http://advancedstyle.blogspot.com.es/  Ari Seth Cohen, és el seu fotògraf, qui es dedica a fotografiar unes It-Girl molt especials, fa uns reportatges de street style  que de ben segur vos agradarà. 
Aquesta gran estirp de It Girl, pot donar moltes lliçons a la nova generació, veureu, que algunes d'elles són vertaderes caça-tendències així que alerta hipsters i egobloggers, arriben elles...sí...IT-MADONES, unes jovenetes de 80-90 anys, que demostren tenir una vertadera classe i actitud! (Fotografies preses a Nova York per Ari Seth Cohen). Les fotografies que he escollit, tenen com a protagonistes a Linda,Marta,Debra,Erika...
 De Lina, n'he escollides dues, perquè de veres, quin estilarro que té! Ja ho veureu, i no farà falta que vos digui qui és!

Una advertència,aquest post no és en mode de paròdia, tot just el contrari, és un homenatge a aquelles dones que podran cumplir anys,però a mesura que va passant el temps, el seu estil i elegància roman per damunt de totes les coses. Elles són saviesa, per molts de vosaltres la gent major és el passat, però no és així, en realitat són qui t'ensenyen com és el present per tenir un futur millor. Sempre he tengut una especial sensibilitat per la gent major, més pels infants...sóc aíxi!

Des d'aquí vull donar una besada ben forta a totes ses madones de Mallorca (tan de bo un dia vos pugui fotografiar)...de ses Illes Balears, aquelles que mos han fet un berenar de galletes quely trempades, aquelles que mos preparaven un bon pa amb sobrassadaper anar a costureta, aquelles que mos omplen la casa amb miralls,palanganes,tapetes amb punt mallorquí, aquelles que saben glosar, saben fer fideus de vermar i fer de matanceres,aquelles que heu cuidat dels néts, i sobretot a ses meves madones de la casa, na Maria i na Catalina, ses meves pradines (àvies) molt diferents totes dues,però he après tant de vosaltres, que esper que estigueu amb jo per molts anys meus, jo vos faria immortals,perquè bé que us ho mereixeu, perquè heu tengut la paciència de pujar a aquest gremlin de néta! Una besada! Sou ses meves It-madones 4ever! 

Començarem! Na Linda,Debra,Erika,Marta Ventos ect... seran les protagonistes d'avui...comença l'espectacle!!! (Edat de les nostres protagonistes entre els 80-101 anys).






I aquí és quan podem dir que " La moda,passa de moda,però l'estil mai" (Cocó Chanel).

Bona nit!!!

25 comentaris:

  1. Me encanta!!!!!! me parece super chulo que exista un blog que haga fotos de street style a personas asi, creo que tienen muchisimo mas estilo que la gente joven la verdad. Voy a pasar esta entrada a un amigo que se va a volver loco!!!!!! Siempre esta adorando las fotos de los libros con señoras de los años 50 60 70!!!!!!
    Me ha encantado tu entrada y creo que dedicaré algun post a un estilo parecido!!!!!
    un abrazo enorme y fantastico traductor jajaja

    muackkkkk!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Catackrack! estoy muy contenta que te haya gustado, y sí, hay que hacer más homenajes a estas mujeres, són unas máquinas! Además dile a tu amigo que el fotógrafo ha sacado un libro estas pasadas navidades, la cual cosa me parece increible! Un besazo guapo, y qué tengas mucha suerte, espero que ganéis! un muaacks

      Elimina
  2. Conocía el blog, ¡es increíble!
    Da gusto ver a estas señoras con más estilo que la mayoría de jóvenes.
    ¿Ya tienes look para el viernes veo? :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Y ay! y si te has dado una vuelta por el blog, verás que con las fotos que he puesto me he quedado más que corta! Y en cuanto al outfit sí!!! un pedazo chollo que he encontrado en Puerto Alcudia! calentito y arregladito, y más contenta pq he encontrado mis zapatos (a lo ortopédico) que al menos... podré ir un poco arregladita! quiero hacerme fotos de postureo, al fin! hahaha

      Elimina
  3. Me encanta la gente mayor con tanta alegría a la hora de vestir, de hecho yo voy a ser una de ellas seguro, gran post.
    Un besazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Y no solo alegria...esa elegancia y ese porte,verdad? Yo espero ser así también! muchas grácias por la opinión, me alegro que te haya gustado, bienvenida a Tumbet Closet, voy a cotillear tu blog un poquito, me gusta el nombre! Una besada mallorquina!

      Elimina
  4. me encanta =)
    que te parece si nos seguimos?
    mua

    http://thefantasticfashionworld.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. sí,por cierto ayer me pasé por el tuyo, me gustó la entrada porque hay muchas alternativas de maquillaje a productos caros, voy a pasarme ahora, y sí me parece bien! bienvenida a Tumbet Closet! una besada mallorquina!

      Elimina
  5. Está claro que la moda no entiende de edad y el estilo se tiene o no se tiene :D vaya porte que tiene la señora!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. a qué són maravillosas? además como lucen los outfit verdad? espero que te haya gustado el post! grácias por la visita!!!

      Elimina
  6. madreeee, de mayor quiero ser una it-girl!!! me encanta ver a la gente mayor tan jovial! asi da gusto! VIVA EL ESTILO!!
    un besote reina

    http://all-more-2010.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic contenta que t'hagi agradat el meu post, i sí Visca!!!!! jo també vull ser una it-madona quan sigui major! una besada morenota!

      Elimina
  7. Con este post tuyo se demuestra que "las modas pasan, sólo el estilo permanece". Increíble la primera mujer, tiene la piel mejor que yo!!!
    Me ha gustado muchisimo este post Catiana. Voy a cotillear ese blog que nos recomiendas
    Besazos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pat, es admirable el trabajo de este chico, además escribe con mucho cariño sobre ellas, les pone nombre y apellidos, para mí tiene mucho mérito! Estoy muy contenta que hayas disfrutado de este fruto de mis desvelos Pat! Un besote!!!

      Elimina
  8. Gràcies pel teu comentari al post HEARTS BY MARTA. Estam contentes de que t'hagi agradat. Quin post més original, tens molta raó, la edat no té res a veure amb la moda. Jo de gran vull ser tan moderna com ara! Un petó http://aliciaymartaenelpaisdelasfashionistas.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies nines i sobretot gràcies per llegir el post, esper que us hagi agradat! Mos seguim! Esper que arribem a ser així de modernes! Una besada a ses dues!

      Elimina
  9. yo de mayor quiero ser como ellas! lo cuelgo en mi facebook, es genial!
    www.cenicientanollevazapatos.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi me ha encantado conocer este blog, quería compartirlo con vosotros, me alegro mucho el resultado que ha dado y grácias por compartir, ha sido un detallazo,eres genial! un abrazo muy grande!

      Elimina
  10. Hola bonica!
    Quin post mes interesant! Mha encantat, dones amb molta força i una elegància que els hi surt de ben endinç.
    Acabo de coneixer el teu blog i es genial :)
    Un peto!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per la visita,de veritat! estic molt contenta de rebre comentaris de gent nova i més sí són bons, així que et don la benvinguda al món de Tumbet Closet. esper que et sentis còmoda, esper tenir l'actitud d'aquestes dones quan arribi aquesta edat, i mira lo bé que s'aguanten! Una besada!

      Elimina
  11. "Aquest gremlin de néta", sublim! jaja
    Teresa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahahaha Ter, m'es raro comentar sa jugada per aquí amb tu, hahaha i és ben ver! esper que t'hagi agradat s'entrada esper fer-ho amb madones de Mallorca ben aviat!! muaaá

      Elimina
  12. va ser dels primers blogs que vaig seguir, jo vui ser així de gran, jiji
    petons
    AJS

    ResponElimina
    Respostes
    1. això se li diu començar amb bon peu nina, jo també Azahara,jo també! una besada!

      Elimina