dimarts, 29 de gener del 2013

And the diner is...

Fa 10 anys que el barri de Santa Catalina de Palma, té un tros dels Estats Units, avui visitarem un lloc que coneixem molta gent de Mallorca, és el Diner, on hi ha una extensa carta, entre elles, les pancakes acompanyats amb "maple syrup", o un sandvitx de crema de cacauet fins unes bones costelles BBQ o hamburgueses de la millor carnisseria de Palma (no són les típiques i depenent de la gana que tengueu podeu triar la grandària)  i hot-dogs preparats a l'estil americà. Encara així, també hi ha la vessant tex-mex amb "burritos","quesadillas","tacos" i "nachos". 
Per acabar el bon àpat, tenen un pastís de xocolata o bé una recomanable "apple pie" que és boníssima, o bé si vos atreviu un bon batut, hi ha una especialitat de preparar gelat amb coca-cola, això encara no ho he provat. 

L'interiorisme és del tot encertat, perquè el local compte amb els elements decoratius, molts d'ells retro i d'altres vintage, que fan del local l'autèntic diner americà: les matrícules de distints estats, l'escut de la Route 66 (la qual he somiat que faria amb un cadillac!) cartells il·luminats de la Coca-cola o Budweiser, i sobretot el jukebox, que convida a posar una bona banda sonora als vostres dinars o sopars (he fotografiat una de les llistes de les magnífiques cançons).

És un lloc a més acollidor, entre le fotografies que vos he exposat surt la batedora que pertany a la mare d'una de les propietaries del local,d'origen texà.
En quant l'horari és molt extens, ja que només tanquen un parell d'hores a la matinada, així que si un dia anau de copes per la zona i vos pega aquella gana post-festiva,ja sabeu on anar!
  
Des d'aquí vull saludar a Pat, la madona del fantàstic blog http://desdelprobador.com/, ella és una de les persones qui va celebrar les seves noces aquí, al Diner. Tant ella com jo compartim la mateixa opinió,que és un lloc que té molt d'encant i és molt autèntic.

De fet al local ho recorden, i ens varen contar un grapat d'anècdotes,entre elles que s'han cel·lebrat tot tipus d'esdeveniments, des de un tan especial com unes noces o un aniversari o fins i tot una trobada després de la vetlla d'un difunt (eren anglesos), responent a la tradició anglo-saxona de recordar-lo mentres es beu i es menja a les totes! Si és que senyores i senyors..un local que està gairebé obert les 24h del dia dona per moltes històries...no trobau?


També s'ha de dir, que hi ha un local semblant, a la zona d'Avingudes, de fet són les mateixes propietàries qui ho porten, l'horari és fins a la una de la matinada. 

Diner (Barri Santa Catalina)
Sant Magí,23
971 736 222









Una vegada més, gràcies per les vostres visites i pels vostres comentaris,els quals em fan molta ilusió trobar quan puc obrir el blog!..sempre vostra!

8 comentaris:

  1. Hola ! moltes gràcies per pasarte! :) quin local mes xulu ! m'encanta tot el tema retro ! llastima que m'agafi una mica lluny ;)

    ResponElimina
  2. Hola bombonet
    No hi he anat i m'has fet gola!!!quin lloc mes xulo!!!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Oh reina quina bona pinta té! Aquest dinner no el coneixia però de segur que quan vengui a s'estiu aniré. Es que jo hi havia anat és es de Bisbe Joan i Maura, davora ses avingudes on está sa croissanteria Mallorca.

    Besitos,
    Marina

    ResponElimina
  4. Hola Catiana!
    Que buena pinta tiene este restaurante, me encanta la comida americana. La historia del restaurante es muy curiosa... fíjate hasta bodas han celebrado.
    Besitos

    ResponElimina
  5. Gracias Guapisima por tu mención, si me lo hubieras dicho te paso alguna fotillo de la boda!!
    El próximo café lo hacemos en el Diner, pancake + batido yummmmiiiii

    ResponElimina
  6. Mare de Dèu quina gana! I jo a dieta...! xD
    El lloc es una meravella, m'encanta la decoració i, a més a més, si tambè tenen menjar mexicà mhi posarè les botes hahaha
    A Barcelona jo he anat a Peggy Sue's que es molt de l'estil Grease, fes una ullada: http://www.peggysues.es/
    En quant al teu comentari me n'alegra molt que t'hagi agradat, vull veure fotos quan el portis al teu terreny :)
    Un abraçada ben gran!

    ResponElimina
  7. me encanta y he vivido momentos muy bonitos en ese local... y divertidos! en estos días te llamo y te cuento, en breve estaré un finde por alcudia :) muaksss
    www.cenicientanollevazapatos.blogspot.com

    ResponElimina
  8. Que sitio tan chulo, un besito guapa. No te pongas muy morada, que ya sabes que nos ponemos y nos lo comemos todoooo!!! jejejeje.

    CarmenHummer

    ResponElimina