dilluns, 31 de desembre del 2012

Exposició Jean Paul Gaultier.

Bones tardes a tothom i a totdon, vull compartir amb tots vosaltres una visita a una exposició impressionant, fa dues setmanes vaig visitar Madrid, agafant per casualitat l'exposició de "JEAN PAUL GAULTIER, UNIVERSO DE LA MODA: De la calle a las estrellas". 
L'exposició és un recull d'obres d'art d'aquest autor, que va des dels seus inicis fins l'actualitat, vestint a personalitats prou importants, estrelles de veritat, com Madonna, Marion Cottillard o Kurt Cobain, com d'atrezo de la nostra indústria cinematogràfica com: "La mala educación","La piel que habito" o "Kika", d'Almodovar.

En total, són un conjunt de 124 de peces, amb un patró impecable i cuidant cada un del mínim detall, mai havia estat tan aprop d'obres d'art damunt tèxtil, la experència va ser inoblidable, només vos he publicat una petita mostra dels meus predil·lectes. La meva col·lecció preferida va ser la de "Les Madones" i "Les Vierges", podreu veure les fotos aquí abaix, els maniquís cantaven música celestial, creant una esfera molt solemne. A la mateixa sala es trobava el gran clàssic del dissenyador, "La Parigote", la que coneixem tots nosaltres per les seves peces retaxes, un dels vestits que he publicat, el va portar Estefaniade Monaco a un dels balls luxosos que fan en el seu petit i ricregnat,crec que era en el Ball de la Rosa.

La segona col·lecció preferida, són els corsés creats per Madonna, per les seves gires i videoclips com "Like a Virgin". Així com també té la seva gràcia la col·lecció més punk (PUNK CANCÁN), amb el conjunt masculí de mohair,amb una levita a quadres, portada per Kurt Cobain, i la resta no té deperdici.

Arribant al final de l'exposició, la veritat que va ser tota una sorpresa pels fans com jo, del cinema d'Almodovar, la sorpresa va ser grata quan ens varem trobar el vestuari dels films d'Amodóvar que més m'agraden "La piel que habito" i "La mala educación", el vestit que podreu observar, és el que porta Gael Garcia Bernal, a la meravellosa escena que canta "quizás,quizás,quizás". I els altres són el de Marisa Paredes i Roberto Álamo, l'estil més "militar" o "futurista" és el que porta Victoria Abril a "Kika" 

Finalment a la darrera foto podreu contemplar una peça mestra, pertany a la col·lecció "Les Hussardes", conjunt molt "nupcial" i molt peculiar, en color marfil, fet de seda i l'altra, que la seva complexitat de producció és més que evident, no em digueu que no és meravellosa!

Aquí vos deix, veureu fotografies repetides,però ja vos dic, són dels que més em van agradar, esper que gaudiu tant com jo, aquest post és per tots vosaltres!. Supòs que el llegireu demà amb tota la ressaca que comporta el dia 1 de gener, per això,perquè volia publicar abans d'acabar a l'any i demà no me veuré en coratge!Molts d'anys i FELIÇ 2013!!.
















dissabte, 22 de desembre del 2012

Felicitació de Nadal de Tumbet Closet.

Bon dia a tots els qui dedicau una mica del vostre temps per llegir-me,malgrat la poca constancia de les meves publicacions. Felicitats als qui avui heu tengut la bona sort de treure qualque premi a la loto! Vos volia desitjar unes bones festes i un bon any 2013,pensar amb molt d'optimismfe i una bona actitud vers la vida,allunyar-vos de les persones que fan mal i apreciau a aquelles qui vos demostren el seu apreci! A molts de vosaltres vos diré que per molt que tenguem el nostre closet ple,el que importa realment és qui s'ho posa,cuidar-vos molt vos sentireu millor,carregau-vos de bones reflexions i mostrau la vostra empatia als altres,en resum, estimau molt i vos estimaran. A més d'acceptar les vostres limitacions pero sense infravalorar-vos mai,són temps difícils en que a molts ens costa les coses com realment voldríem,encara així no desanimar-se!
I ja per acabar,des d'aquí volia donar les gracies a totes les persones qui heu estat amb mi i superar les traves de la vida, als qui m'heu fet la vida més fácil i feliç,als qui em llegiu i he tengut el plaer de conéixer. Donem pas al 2013 tots plegats...MOLTS D'ANYS!!!!

Sempre vostra.

Catiana Alomar.

PD. salut,feina,amor,coneixements i quan es pugui…omplir el vostre closet i a postejar molt!

dilluns, 17 de desembre del 2012

Tumbet Closet. & Amart.

Bon vespre a tots! perdó el retràs de les meves publicacions, he de treballar més la constància. Aquest post és molt especial perquè vol reflectir un moment molt agradable que vaig tenir el passat divendres. El motiu de la meva alegria és que vaig guanyar un sorteig que va organitzar Amart i me'l varen entregar el passat divendres a la cafeteria Mari-lin de Palma, quan vaig veure el que era me vaig posar molt contenta, una tassa amb el nom del meu blog,TUMBET CLOSET. Pels qui no els coneixeu, ja tardau moltíssim! http://elmundodeamart.blogspot.com.es/.
El seu nom, la veritat està molt ben escollit,perquè porta la millor arrel que pot dur una paraula ja que el concepte que tenen ells per el·laborar els seus productes estan plens de connotacions positives, perquè Amart, prové de la unió d'amb art, i altres jocs de paraules com "amarte","Amar". I certament és així, cada un dels seus productes són el·laborats amb tant d'afecte, i això es pot comprovar en el seu resultat. La casa ofereix des de accessoris varis fins la reposteria més divertida que vos podeu imaginar. 

Vos agrada la meva tassa i la meva nova agulla d'Amart? Esper la vostra resposta!

Buenas noches a todos, sé que he tardado mucho en publicar, tengo que ser más constante a la hora de escribir mis publicaciones, pero no he podido hasta ahora! El motivo de mi alegria es el siguiente, gané un sorteo que organizó Amart, el cual me entregaron el pasado viernes en la cafeteria Mari-lin de Palma,para mi sorpresa fue una taza con el nombre de mi blog,TUMBET CLOSET.no me lo esperaba para nada!. Para quienes no les conocen ya estáis tardando, podéis pinchar aquí y las dudas quedaran resueltas! http://elmundodeamart.blogspot.com.es/
Su nombre, muy bien escogido,  lleva la raíz que aporta muy connotaciones positivas a su trabajo, "Amart", quiere decir "Amb Art", catalán con arte, y también da lugar a otros términos como amarte y amar. Ciertamente, esto es así, cada uno de sus productos están elaborados con mucho afecto, y ciertamente se ve en el resultado. Amart, vende desde accesorios (broches,diademas,coleteros,anillos...) hasta una reposteria que es toda una delicia para todos los sentidos, muy divertida y rica!
Aquí os dejo mi regalito, también el pedido que les hice, mi broche "vintage" ya veréis que bonito ha quedado.

Os gusta mi nueva taza y el broche hechos por Amart??
Tassa made in Amart. amb el nom del blog Tumbet Closet./ Taza made in Amart con el nombre de mi blog Tumbet Closet.

Broche vintage hecho por Amart./Agulla vintage feta per Amart.
Bona nit a tots des de Mallorca. * * *

dissabte, 8 de desembre del 2012

"Líos de faldas"

Bon vespre a tothom i a totdon! estic molt contenta perquè avui,per fi, Tumbet Closet. ja té en primer lloc pàgina de facebook, ja fora hora... i també... li he agafat el puntet al twitter, així que...ja em podreu trobar a @TumbetCloset o bé @Catiana85, per seguir les actualitzacions de forma més fàcil. 
Però anem per feina... vull que m'ajudeu una mica, és cert que tenc una lleugera idea de que posar-me adalt d'aquestes faldilles, però volia saber la vostra opinió, necessit una mica d'assessorament, aquestes tres adquiscions formen part del meu closet, poc a poc vos el vaig obrit a totes vosaltres, i necessit saber que li posarieu, segons vosaltres, de part d'adalt i també, quins complements li posarieu. Aquests jocs de nines, els faré molt sovint, així que...en bones...i "al tanto"! 
La meva idea era posar-li jerseis de punt amb una camisa, tipus oversize o bé, en el cas de la falda de tul rosa, un jersei de punt de vuits de color cruet.
És important interactuar en el món blogger, apart de que és més divertit i fa molta ilusió trobar-te comentaris, és una forma de fer tots a Tumbet Closet!


Buenas noches a tod@s, estoy contenta de comunicaros que mi página ya tiene facebook, por fin, Tumbet Closet. además de twitter, me podréis encontrar en @catiana85,@TumbetCloset, para seguir las actualizaciones de forma más fácil. 

Vamos al grano, quiero que me echéis una mano, tengo un buen lío de faldas, las tengo desde hace tiempo y quiero darles provech, porque tengo una ligera idea de que poner de partes de arriba, pero necesito un poco de vuestra ayuda, es una buena forma de abriros mi closet a todas vosotras. Mis ideas són jerseys oversize de punto y una camisa hasta jerseys de ochos, en el caso de la de tul, una de ochos de color crudito clarita. Ya me contaréis que os parece!

 Además de partes de arriba, necesito ayuda para los accesorios que le pondriáis, así que...manos a la obra! Este juego de muñecas lo voy a hacer de forma frecuente así que ya sabéis, a ver si me echáis una mano! Podéis dejar vuestros comentarios justo abajo del post, así el blog lo hacemos todos!

Buenas noches- Bona nit des de Mallorca!!!
 
1. Maxi-skirt pleated black 2. Baroque Skirt. 3.Tul pleated skirt.

dilluns, 3 de desembre del 2012

Perfumes verdes vol.1:A scent by Issey Miyake

El arquitecto de la moda,Issey Miyake, nos ofrece desde hace tiempo y en edicion limitada una fragancia fresca que utilizo desde el verano y que aun sigo llevando a puntito de entrar el invierno. El diseñador nipón dejó en manos de Daphne Bugey para tal creación, sus ingredientes són los siguientes: pomelo,yuzu,verbena,musgo,madera de cedro,galbano y amizcle. Ya veis porque pertenece a la familia de los perfumes verdes por la explosión floral y herbal que contiene. Me recuerda un poco a Chanel Poudre 19, de la que pronto os hablaré.

El frasco,denota aires de sencillez y minimalismo, con un tacto suave y pulido en los laterales dando como resultado esta fantástica eau de toilette. Sinceramente soy más de perfumes,por su larga duración en la piel y porque el olor es más intenso, pero esta fragancia me dejó encandilada ...¡os la recomiendo 100%!

¿Y vosotras...sois más de perfume o de eau de toilette?