dimarts, 27 de novembre del 2012

I LOVE MERCAT DE L'OLIVAR.

Bon dia a tothom i a totdon, avui vos vull presentar un dels llocs a on més m'agrada anar de Palma, és el Mercat de l'Olivar, és un lloc on regnen les olors i sobretot els colors, m'agrada el soroll que fan les seves gents, és a dir, l'ambient que es crea, caminar entre els stands, a vegades hi vaig més per observar que per comprar. En primer lloc, m'atur a Cafès Llofriu, on sempre estic comprant tè, els meus preferits: chai, vainilla i aquest cas he comprat el de caramel, per cert boníssim A on estigui Cafès Llofriu que se'n vagi en George Clooney amb el seu Nespresso!

Buenos dias a todos y a todas, hoy os quiero presentar uno de mis sitios favoritos, es el Mercador del Olivar, en el centro de Palma, es un sitioi donde reinan los olores y sobretodo los colores, me encanta el ruido que llena el lugar y el ambiente que se crea. A veces voy solo para mirar, otras veces para comprar, antes, eso sí, me paro en "Cafès Llofriu" es un lugar genial para comprar muchas variedades de té, especias y café, sinceramente, donde esté Llofriu, que no me venga George Clooney con Nespresso!

Bé idò, continuam! Quan entro sempre vaig per la zona de les pastisseries i les fruiteries, una simbiosi extranya,no? hahaha però m'encanta, hi ha tants de colors, i la fruita d'allà almenys no sembla de cera ni de plàstic com les de les grans superfícies. També hi ha per comprar senalletes i objectes diversos per les mascotes.

A l'altra banda hi trobam la zona de peixeteria, l'olor m'agrada menys però és un lloc amb molt d'ambient i vos diré el motiu, des de fa ben poc s'han instal·lat llocs de sushi i degustació d'ostres, que han dinamitzat molt la vida del mercat. Nosaltres sempre compram a Sushi Yoko o Sushi King, és on tenen molta varietat.
 Aquí vos deix un parell de fotografies (mala qualitat, fetes amb el mòbil...però que hi farem!) Vos convid a entrar i a comprar al mercat, és més bo tot!

Continuamos! Cuando entro en el mercado siempre empiezo por la zona de las pastelerias y fruterías, me encanta, es tan colorido, además no parecen de plástico ni de cera como las de las grandes superficies. También podemos comprar objetos diversos, como juguetes y utensilios para nuestras mascotas o tomarte una tapita en uno de los bares del mercado!

Al otro lado, en la parte de la pescaderia, una zona muy concurrida por el ambiente que han creado los stands de sushi (Yoko Sushi, Sushi King y alguno más que está por allí), donde puedes encontrar un montón de variedades de sushi, además de los sitios para degustar ostras. También podréis comprar calamares y la langosta autoctona (más abajo la reconoceréis!!) Ale, dicho esto, veréis que fuimos a comprar mi abuela y yo para hacer un frit d'escata-sangs, que salió..mmm!!!:D 



Comprant fonoll,lletuga i un parell de coses més!

Tomàtigues de ramellet!
Aparador de Cafès Llofriu.


Idò...jo mateixa!

Senalletes!!!







Sushi!!ñaaam!!

Botiga DELICATESSEN!

Saliendo del mercado, encuentras cosas originales!
Mi jersey de la Redoute, camisa de zara y faldita pata de gallo de Mango.


Palmeras de Palma!



Soleiet!

BAR MARÍTIMO






Dia meravellós!

Jardins encantadors







Tengo sueño!








Canvi de dia, canvi de look!


Almudaina!


dimarts, 20 de novembre del 2012

Tardoral de Glossy Box.

Estic molt contenta, avui he rebut per fi la meva glossy box, cada mes rebré per 15 eu. mensuals, tot i que estava més contenta quan en valia 10 eu. cinc productes genials, m'encanta de rebre paquets, no només estic per donar-los, i sobretot el factor sorpresa que representa obrir-los perquè realment no mir mai el que entrarà! :D Vos podeu inscriure a la mateixa pàgina http://glossybox.es/, i vos podeu desapuntar quan volgueu, de fet jo era del club de quant valia el mòdic preu de 10 eu. Encara així val la pena, tenc moltescoses per cuidar-me i posar-me (almenys intentar-ho) posar-me guapa. Entre els produces es troben, un protector de llavis de cirera (gustet a "chuche"), i el que més m'ha agradat és, rebre les ombres d'ulls acord a la meva pell i el color de cabells de marca O boticário, així com l'exofliant de Beautybird, fa oloreta tota l'habitació des de que he obert la capseta, i la loció corporal d'argan,fa una olor molt agradosa. El més curiós és que he rebut un regalet extra, una cosa que sempre he volgut tenir perquè a segons quins hotels no tenen unes bones persianes mallorquines com les nostres, i a les 7:00 a.m. ja ens pega un sol a la cara, és aquesta careta o tapa-ulls, o com es digui! la guardaré! perquè no hi ha res que em faci més ràbia que un dia que em puc aixecar tard, no poder descansar perquè entra una lluminària que em deixa cega! Au...aquí vos deix la recomanació de la setmana, amb mòbil nou, que per ser xarec-xarec no fa males fotos hahaha. Una besada estimats meus!!!

Estoy muy contenta, hoy he recibido mi glossy box de otoño, como podéis ver la caja de por sí es muy atractiva. Me encanta saber que cada mes recibiré un paquetito (no solo los tengo que admitir y mandar), me encanta el factor sorpresa que provoca la recibida de las glossy box. Son 5 productos de calidad, que puedes recibir en casa inscribiéndote en http://glossybox.es , por 15  eu, mensuales, todo y que me gustaba más cuando aún valian 10 euros, aún así vale la pena, para mí es hasta divertido! Justo abajo de la foto os he hecho una pequeña lista de los productos, este mes han sido maravillosos! Tengo hasta lo que siempre he querido tener, un tapa-ojos, o como se llame...porque a veces se te olvida cerrar la persiana (en Mallorca tenemos unas persianas de madera preciosas) o vas a dormir a un hotelito que quieres descansar y de repente, por un dia que quieres dormir un poquito más, te despierta un sol radiante (me da mucha rabiaaaa grrrrrrrr...!!!) Ale...aquí os la dejo, a ver si os animáis, un besote!!!


1.Glossybox sleeping mask 2. La Sultane de Saba:loción corporal de ámbar y argán 3.Carmex: protector labial 4. Beautybird: luxurious exfoliating soap bar. 5.Ainhoa: SPA LUXURY sales de baño.6. Mostreta de Bella Aurora: perfeccionador cutáneo.