diumenge, 28 d’octubre del 2012

Diumenge amb gust de rosa i gengibre/Domingo de rosas y genjibre.

Este domingo nos han regalado una horita más y he decidido disfrutarlo con un té de RITUALS...,es el Rose Wisdom cuyos protagonistas són: la rosa y el jengibre,una unión perfecta a cada sorbo,deja el regusto aflorado en el paladar. Es 100% natual,sin teína,y esta cajita contiene 20 bolsitas,la cual cada una se puede poner en 50 cl. de agua,dejándola reposar 6 min. a 100°. Os lo recomiendo!!!! Feliz domingo!!

Pd: hierba luisa,hojas de naranjo,jengibre,escaramujo,raiz de regaliz,flor de rosa...con estos ingredientes podemos ponernos bien guap@s desde dentro para mostrarlo hacia afuera!



dimarts, 16 d’octubre del 2012

Presa de pèl/Tomadura de pelo.

Bon vespre, el post d'avui serà curtet, l'excusa és barata...molt barata...low cost! Ja que empraré el fet que ahir em vaig anar a tallar  els cabells a una perruqueria molt barata, sobretot si vas de dilluns a dimecres (molta gent em diu...méééés????...idò sí!), concretament a la perruqueria de Marco Aldany de Palma, pots tallar-te els cabells per 11'90€. Ahir mateix,em va pegar una brusca i tenc molt de cabells (sí,sóc peluda...com la Pantoja) i se m'omple moltíssim i en el cas que m'ho deixa, semblo un autèntic bolet. Aquí vos deix una cosa, a veure si vos agrada, però el tall de cabells ha estat l'excusa per posar-me aquesta forquilleta tan guapa que he trobat a Sfera. i la veritat és que si voleu bijuteria molt barata anau allà (no és gaire cosa) però pels preus que tenen està molt bé, aquesta concretament m'ha costat 3'50€, avui vull fardar d'forquilla! au...ja em direu si vos agrada!!!!

Buenas noches, el post de hoy va a ser cortito, la excusa es barata, muy barata, más bien low cost, porque fui a la peluqueria baratisima de Marco Aldany, sobretodo si vais de lunes a miércoles, podéis aprovechar para poneros guapas por un módico precio de 11'90€. Tengo un pelo con mucho volumen, y eso implica que me tengo que vaciar la cabellera cada dos por tres (sí, soy tan peluda como la Pantoja), el corte de pelo ha sido la excusa perfecta para comprarme esta horquilla tan bonta que he encontrado en Sfera. y la verdad es que en el establecimiento hay bisuteria muy barata, no es que sea gran cosa, però hay cosas que están genial, esta orquilla concretamente me ha costado 3'50€...ya quería fardar de horquilla...pues ale ya lo he hecho...ya me diréis si os gusta!!

Forquilleta (Sfera)/Horquillita (Sfera).



divendres, 12 d’octubre del 2012

Mavuela's.

El passat dimecres vaig anar pel centre de Palma, i em vaig trobar una grata sorpresa, un nou negocio que fusiona el bon gust i l'originalitat, així com el desig de voler despertar el sentiment més creatiu del seus clients.  Mavuela's és el nou negoci d'Alejandra R., ubicat al C/Tous i Maroto,5A i val la pena visitar-la, tot plegat és una delicia pels sentits! Per què el nom de Mavuela's? el nom crida l'ateció de la seva clientela, i ella ho explica encantada, és el nom de la seva filla (Manuela) pronunciat pels seus fillolets i els seus nebots...és original! Aquest establiment apart de vendre els seus productes vol fomentar la creativitat fent cursos varis de cuina (cupcakes,galletes) escriptura creativa, ceràmica...entre altres! Apart de vendre productes molt especials com orfebreria, papereria molt original,contes, entre altres cucades,aquest nou concepte de negoci és a Palma, que des de fa un parell d'anys ens ofereix locals ben originals i que vos aniré mostrant a la llarga. Estic molt contenta d'haver anat a Mavuela's i ha estat un plaer d'haver-te conegut Alejandra! Al post no ho he posat tot, un espai petit i recollit molt ben aprofitat amaga moltes sorpreses i un post anirà a dedicat a una que em va agradar especialment!


El miércoles fui por la zona del centro de Palma, y me encontré una sorpresa encantadora, un nuevo concepto de negocio que combina el buen gusto y originalidad, así como el deseo de despertar la creatividad de sus clientes. Mavuela's es el nuevo negocio de Alejandra, situado en C/Tous y Maroto, 5ª y vale la pena visitarla, sobretodo porque es un deleite para los sentidos! ¿Por qué la Mavuela's de nombre? el nombre señala llama la atención de su clientela, y ella lo explica encantada, es el nombre de su hija (Manuela) pronunciada por sus sus sobrinos a los que por circustancias estan lejos de la isla... es original! Además de vender sus productos  de bisuteria, joyeria, cuentos,decoración,objetos de papeleria muy especiales,para fomentar la creatividad, organiza varios cursos de cocina (cupcakes, galletes) escritura creativa, cerámica y varios talleres infantiles... entre otros! Bienvenidos a Mavuela's...a ver si os entran ganas de ir!!! 


Els cupcakes de pastanaga de Mavuela's enganxen!

N'hi ha de pera amb genjibre, vainilla amb xocolata, pastanaga etc...

A Mavuela's no només trobam el punt dolç sinó bijuteria per les més originals i romàntiques!

Vos presnt a Alejandra, ella gustosament vos mostrarà la tenda, i vos oferirà els millors productes, és molt amable i agradable i amb la seva idea ha omplert de dolçor i originalitat la zona centre de Palma!

Aquí tenim la carta del dia, jo vaig arribar-hi  a les 19.30 i ja quedava poquet!! tot havia volat...i no m'estranya!!

No vaig poder resisitir a tastar la meva primera cupcake de Mavuelas's, la meva era de pastanaga i estava deliciosa!!

Els que ja em coneixeu sabeu que sóc molt enamoradissa d'aquestes coses, aquesta petita tenda  aposta pels artesants, orfebres que creen originalitat per nosaltres i a bon preu!

Aquest escriptori és una passada...no trobau???

Aquests collars em van captivar, els trob originals, els vull tots!!!

També venen articles de papereria molt especials, tot plegat vesteix la tenda  i la fa molt acollidora.

Fixau-vos amb els potets de confitura de decoració !!

Acabam amb els seus contes i més abaloris, les flors fetes amb papiroflèxia ornamenten  l'aparador!!