dijous, 31 de març del 2011

Llista de compra/Afegir bossa/ Total compra: 0'00 eu.

Bon vespre, sé que ha passat molt de temps i ses promeses han quedat una mica in-complertes, de quan parlava d'una actualització setmanal, bé, ara ho intentaré arreglar una mica! 

De tota la recepta que havia comentat abans, no sé per quin ingredient començar, m'agradaria haver encetat el primer article amb una mica de crònica teatral i artística,però malgrat tot, no pot ser, per motius estrictament acadèmics! Per tant començaré, per un dels quals me duu de cap! I és, el meu vici major, qui m'escura la butxaca mensualment fins dur-me a la més estricta misèria, això, al·lotes, és la pura mania d'intentar, tot i que a vegades no ho aconseguesc, i no és modèstia... de caçar tendències! Sempre he intentat, posar-me el dia en qüestions de moda, fins tal punt, que una vegada, i maleïx el dia, que em vaig fer una tarja de dèbit, (ja que l'hagués fet de crèdit, potser ara estaria al Centre Penitenciari de Palma per deutes...), i res... sembla que un trosset de plàstic te fa oblidar, si l'entrega era per octubre, per novembre ja la tenia amb les lletres del meu nom totalment esborrades! Però clar, jo no hi pensava que aquell tros de plàstic portava tot el meu capital (modest...no entraré en detalls!). Clar! un dia vaig anar a una tenda, cercava un clutch (forma pijolis de dir bossa de mà), per un esdeveniment no important, i vaig anar a passar per la maquineta la meva estimadeta madò Visa electrón, clar, DENEGADA, i jo, tremolosa, vaig pensar, no pot ser mai... avergonyida em vaig dirigir al banc per treure un extracta, amb la meva sorpresa que tan sols quedava liquidesa per un xupa-xups. Vaig telefonar preocupada, pensant que havia estat un errada, que no podiaser, per res del món m'havia gastat tot el meu sou, en qüestió de dos mesos! La tele-operadora del meu banc molt amable me va atendre, li vaig dir directament "!Disculpe señorita, pero no tengo dinero, creo que ME HAN ESTAFADO!", no va tardar gens ni mica en dir-me, que no em preocupàs que ara miraria els moviments...i aquí es quan me va caure la cara de vergonya en dir-me, "movimientos extraños...no veo..pero si mucha comprar en: Bimba y Lola, Springfield, Zara, MANGO, Ryanair (l'havia d'assenyalar, encara que no pertany a la família)...i aquí va ser quan me vaig plantejar seriosament que tenia un petit problema, que m'havia escurat tant ses butxaques i que havia de prendre mesures molt estrictes! Per tant me vaig prometre no passar per cap escaparate, encara així, la temptació sempre hi és, i encara s'empitjora quan totes les tendes de les quals no vols sentir ni anomenar, ni sentir ni la seva presència, comencen a tenir shop on-line, sortint com a esclata-sangs...!en fi...¡con Amancio Ortega hemos topao! 

En fi... s'ha extès molt aquesta forma de markenting i la volia compartir amb vosaltres, aquí teniu un llistat de pàgines web que si rebostejau una mica, podeu trobar qualque coseta, encara que jo, vist s'experiència, sóc més d'anar in-situ, emprovar-s'ho i desconnectar! :

Al fundandor de Índitex no es conforma amb qualsevol cosa, per això continúa estant a la llista Forbes, el sr. Amancio Ortega, va començar amb una petita tenda de roba a Galícia, i ha acabant tenint tot un empori de roba barata però estilosa i amb continua renovació! Tot un millonetis, que té a la seva pròpia filla fent feina a una de les múltiples tendes, què vos pareix? res de "hijas de papá", ja n'aprendrà la burgeseta del que és fer feina, i del que mos costa a moltes comprar les seves prendes made in Turkey o made in Morocco! 

La tenda de tota la vida, ara als nostres ordinadors, el que m'agrada d'aquesta plana, es que hi ha crítiques i valoracions de cada prenda, a més, està molt ben classificat...

No mostra el tèxtil, però si una àmplia gama de marroquineria, bijuteria, tota una col·lecció de sabates, bosses de mà, arracadetes, mocadors i collars, que fan les delícies de tota fashion víctim existent a la terra!

Empresa francesa, roba de qualitat, això sí, has de rebostejar molt per trobar qualque cosa estètitcament presentable, inclou marques de la mateixa casa i alguns articles d'altres empreses (Camper,Pepe Jeans, Levi's, Mellow Yellow), el que recoman és Active Wear, els preus són raonables... clar, tot és relatiu!


Aquesta tenda, li tenc un apreci especial, vaig tenir la sort, de poder comprar les seves prendes, quan restava a Granada, dic sort, perquè aquesta casa no compta amb moltes tendes físiques, té uns dissenys molt frescs, divertits, teixits genials, tant minimalista en la seva menor mesura com sobretot...naïf! Molt recomanable!

http://es.vente-privee.com/

La seva carta de presentació és moda de grans marques a preus molt reduits, és cert, és un outlet a gran escala, on t'has d'inscriure't i et bombardejen a spam, informar-te'n de quina és la marca dels articles que es posaran a la venda. L'empresa posa una hora d'inici de la venda, un sus!vaja... en moltes ocasions és quan un encara està dormint i descansant de's pedal que ha agafat es vespre anterior... inconvenient, els millors productes, si no és l'hora d'inici de la venda, ja al cap d'un parell d'hores, ja estàn esgotats!


...Blanco i Bershka...amenacen en posar les seves tendes on-line! ara veurem com acaba tot plegat!



I aquí acaba el meu primer article, esper que vos hagi agradat, i sobretot, aquelles, comunment denominades “shopaholic” vos he de dir, que això és casa vostra, i que podeu compartir les vostres vivències i sobretot, remordiments de consciència aquí, després d'una bona passejada per totes les avingudes del consumisme! Una abraçada!



PD: Per cert...després de la meva experiència amb la meva VISA, l'he tallada en dos trossets! Ara que en major mesura s'admet tot en efectiu! ;) no n'aprenc!això sí, és una mesura molt recomanable per aquelles persones que no veuen el aquest tros de plàstic els seus estalvis! au...bona nit!

divendres, 11 de març del 2011

Inauguració de Tumbet Closet. SPRING/SUMMER 2011.

Ingredients:

  • Moda .........................................350  gr.
  • Grans locals ................................400  gr.
  • Música ...................................... 200  gr. 
  • Arts escèniques i plàstiques ........ 320 gr.
  • Fotografia .................................. 250 gr.
  • Entrevistes ................................. 150 gr.
  • Cosmètica ................................. 120 gr. 
  • Ment curiosa ............................. 500 gr.
  • Ànim visceral ............................ 500 gr.
Mode de preparació:

Agafam cada un d'aquests continguts interessants, els cuinam a foc ben alt, fins que quedin ben tous i a punt de caramel, posteriorment, els publicam, de forma que, el lector, quan llegeixi les propostes i els consells, es quedi amb les ganes de tornar-ho a provar, setmanalment. Per aquest plat, comptarem amb el suport d'unes grans amistat que sense elles, aquesta recepta no seria possible, encara que, de mica en mica, revelarem els seus noms! 

Consells:

Per fer efectiva la recepta, cal tenir interès, crítica constructiva i ganes de dedicar uns minutets de la teva existència humana a llegir-lo detingudament! Moltes gràcies i bon profit!